هریس به نسل‌کشی در غزه ادامه خواهد داد

نویسنده: کیتلین جانستون ــ

رفتار امپراتوری با رئیس جمهور جدید ـــ ترامپ یا هریس ـــ تغییری نمی‌کند، درست همان‌طور که یک منشی در میز جلوی دفتر اصلی یک شرکت تعویض می‌شود.

شهروند، جو بایدن، به دلیل نگرانی‌های گسترده در مورد زوال آشکار عصبی‌اش،  با عقب‌نشینی و حمایت از شبیه‌سازی ایدئولوژیک دقیق خود، کامالا هریس، تسلیم  فشارهای فزاینده برای کناره‌گیری از رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری شده است. ظاهراً اتفاق نظر بر این است که او دیوانه‌تر از آن است که بتواند برای ریاست‌جمهوری نامزد شود، اما آنقدر دیوانه نیست که واقعاً نتواند برای شش ماه آینده در مقام رئیس‌جمهور باقی بماند.

این هیچ معنایی ندارد و چیزی را تغییر نمی‌دهد، به جز اینکه در ژانویه احتمال ادای سوگند یک مدیر جمهوری‌خواه امپراتوری برای کاخ سفید را اندکی کاهش می‌دهد. هریس، که تنها از نظر صدا و ظاهر با بایدن متفاوت است، در نه ماه و نیم گذشته از حامیان پرشور نسل‌کشی بایدن در غزه بوده است.

هریس، با فرض برنده شدن برای نامزدی، بر اساس قولی مبنی بر ادامه سوزاندن غزه همانند بایدن، ادامهٔ حمایت «آهنین» از اسرائیل چون بایدن، ادامهٔ جنگ نیابتی بایدن در اوکراین، ادامهٔ تشدید تنش‌های بایدن علیه روسیه و چین، ادامهٔ توسعه‌طلبی بایدن، ادامهٔ کار ماشین جنگی، تداوم ترویج و تسهیل سرمایه‌داری بوم‌زدایی توسط بایدن، و ادامهٔ سیاست‌های غیرانسانی بایدن برای استثمار و بهره‌کشی امپریالیستی در سطح جهان، می‌تواند مبارزات انتخاباتی خود را آغاز کند. اگر او وارد کاخ سفید شود، چهرهٔ عملیات تغییر خواهد کرد، اما خود عملیات تغییری نخواهد کرد.

و اگر ترامپ وارد شود، باز هم همین امر صادق است. هرچند سال یکبار امپراتوری ایالات متحده این جشنوارهٔ کوچک عجیب و غریب را برگزار می‌کند که در آن وانمود می‌شود دولت در حال تغییر است و حالا به‌گونه‌ای آغاز به فعالیت خواهد کرد که به‌طور معناداری با روش‌های قبلی فرق می‌کند. اما پس از آن استثمار ادامه می‌یابد، بی‌عدالتی ادامه می یابد، زیست بوم‌کشی ادامه می‌یابد، جنگ‌ها ادامه می‌یابد، نظامی‌گری ادامه می‌یابد، امپریالیسم ادامه می‌یابد، تلقین تبلیغاتی ادامه می‌یابد، خودکامگی و ظلم ادامه می‌یابد.

رفتار امپراتوری با تعویض یک رئیس جمهور جدید، چیزی بیشتر از این‌که یک شرکت با گرفتن یک منشی جدید در میز جلوی دفتر اصلی خود تغییر می‌کند، تغییری نخواهد کرد.

 بایدن، همراه با هریس و مشاوران ارشد، با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دربارهٔ حملات حماس در اکتبر صحبت می کند.
10، 2023، در دفتر بیضی شکل. (عکس رسمی کاخ سفید/ آدام شولتز)

در مورد نژاد و جنسیت کامالا هریس چیزهای زیادی ساخته خواهد شد. از این واقعیت که او دونالد ترامپ نیست بسیار صحبت خواهد شد. احساسات زیادی پیرامون کمپین او خواهد بود. و بعد، چه برنده شود و چه ببازد، چیز زیادی تغییر نمی‌کند. با نگاهی به ماشین امپراتوری که در ژانویه به قدرت می‌رسد، بدون این‌که متوجه شوید، رفتارش ثابت خواهد ماند.

هیچ چیز واقعی در سطح سیاست‌های انتخاباتی در آمریکا اتفاق نمی‌افتد. اعتراضات واقعی است. کنشگری واقعی است. تلاش برای مبارزه با ماشین تبلیغاتی امپراتوری و بیدار کردن مردم از تلقین آنها واقعی است. تلاش‌ها برای ایجاد یک ژست انقلابی واقعی، واقعی است. اما خود انتخابات یک مراسم نمایشی است که به مردم کمک می‌کند تا نسبت به خودشان احساس خوبی داشته باشند، مانند یک مراسم مذهبی، که توسط یک کشیش انجام می‌شود.

یک هیولای نسل‌کش با عقب‌نشینی، یک هیولای نسل‌کش دیگر را تأیید کرده است. کل این داستان همین است. در واقع، این ماجرا و تغییر جدید، ارزش اظهار نظر یا توجه بیشتری را ندارد.

منبع: کنسُرتیوم نیوز، ۲۱ ژوئیه ۲۰۲۴ 
https://english.10mehr.com/harris-would-continue-genocide-in-gaza/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *