متن پیام مجلۀ دانش و امید، به مردم و دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا

image_print

رژۀ نظامی نیرو های کماندویی ارتش ونزوئلا در کاراکاس

به: دولت و مردم جمهوری بولیواری ونزوئلا

از: هیئت تحریریۀ مجله دانش و امید

امروز، پنجاه و دومین سالگرد کودتای آمریکایی علیه دولت سوسیالیست و مردمی شیلی، و شهادت سالوادور آلنده است. ما، این تقارن را به معنای استمرار مبارزۀ ضد امپریالیستی در تمام جهان می‌گیریم.

هیئت تحریریۀ مجله دانش و امید، همبستگی عمیق و پشتیبانی بی قید و شرط خود را از دولت مشروع و مردم جمهوری بولیواری ونزوئلا در مواجهه با تهدیدات نظامی فزاینده از سوی ایالات متحده اعلام می‌کند. ما، به عنوان گردانندگان نشریه‌ای که به مبارزه با امپریالیسم و نئولیبرالیسم متعهد است و از عدالت اجتماعی و حقوق بشر حمایت می‌کند، نمی‌توانیم در برابر اقداماتی که یک کشور مستقل را دچار بی‌ثباتی، قوانین بین‌المللی را نقض، و صلح در آمریکای لاتین و فراتر از آن را تهدید می‌کند، سکوت کنیم. ما به عنوان ایرانیانی که اخیراً تجربه مشابهی از تجاوز نیروهای امپریالیستی و نمایندگانشان در منطقه خود داشته‌ایم، این مبارزه را عمیقاً درک می‌کنیم.

تشدید اخیر لحن خصمانه و نمایش نظامی از سوی امپریالیسم آمریکا، نقض خطرناک حق تعیین سرنوشت ونزوئلاست و تهدیدی جدی برای ثبات منطقه‌ای محسوب می‌شود. ما در این برهۀ حساس در کنار ونزوئلا ایستاده‌ایم و حق همه ملت‌ها را برای تعیین نظام‌های سیاسی و اقتصادی خود بدون دخالت یا اجبار خارجی تأیید می‌کنیم.

ما به طور ویژه، موارد زیر را درخواست می‌کنیم:

  • دولت ایالات متحده، لحن تهدیدآمیز و نمایش نظامی علیه ونزوئلا را متوقف کند.
  • سازمان‌های بین‌المللی، بویژه سازمان ملل متحد، به طور فعال از هرگونه تجاوز به ونزوئلا جلوگیری کنند.
  • تمامی کشورها حاکمیت ونزوئلا و اصول عدم مداخله را محترم بشمارند.
  • سازمان‌های رسانه‌ای هم‌وطن ایرانی ما با دقت، صحت، و انصاف درباره ونزوئلا گزارش دهند.

این بیانیه را با کلمات قدرتمند انقلاب بولیواری به پایان می‌بریم:

«یا مرگ، یا میهن! ما پیروزیم»!    ! Patria o Muerte; Venceremos!

این کلمات، بیان اراده و روحیۀ راسخ پاسخ ونزوئلا به فشارهای خارجی است.

بیایید هم‌صدا در برابر تجاوز بایستیم و برای جهانی تلاش کنیم که در آن ملت‌ها بتوانند بدون ترس از مداخله راه خود را دنبال کنند. بیایید گفتگو را به جای رویارویی، همکاری را به جای اجبار، و صلح را به جای جنگ انتخاب کنیم.

ونزوئلا پیروز است!

!Hasta la Victoria siempre!

با ابراز همبستگی:

هیئت تحریریه مجله دانش و امید 

منبع: کانال تلگرام مجلۀ دانش و امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *