در راه مایهکوبی همگانی جمعیت جهان
چند میلیاردر آمریکایی و گروهی از دانشمندان برای ایجاد «طرح منهتن کووید ـ ١٩» تشریک مساعی نمودند. وال استریت ژونال این را ابتکار فصیح نامید و با طمطراق اعلام کرد. هدف رسمی این پروژه کمک به دولت ترامپ برای کنترل شیوع ویروس کرونا اعلام شد. اما اهداف غیررسمی نیز وجود دارد.
این گروه ده نفره دانشمندان متشکل از متخصصان در رشتههای شیمی، زیستشناسی، بیوکرونولوژی، سرطان، دستگاه گوارشی، بیماریهای مسری، فیزیک اتمی، خود را گروه دانشمندان برای متوقف کردن کووید ـ ١٩ مینامند. مایکل روباش، زیستشناس، برنده جایزه نوبل سال ٢٠١٧، سطح علمی گروه را اینطور تشریح می کند: «بیشک، در میان آنها من غیرمتخصصترین هستم». این گروه مدعی تبدیل شدن به «کمیته ویژه نظارت» بر آزمایشها، دستچین کردن تحقیقات پیرامون ویروس کرونا و «غربالگری» دادههای غیرمعتبر قبل از رسیدن آنها بهدست سیاستمداران میباشد.
در عینحال، گروه دانشمندان برای متوقف کردن کووید ـ ١٩ در نظر دارد بین شرکتهای بزرگ داروسازی و دولت ترامپ واسطه بشود و اکنون دیگر در مورد انتصاب مایک پنس، معاون رئیس جمهور به ریاست کارگروه ویروس کرونا کاخ سفید رایزنی میکنند.
ریاست این گروه را ظاهراً تام کاهیل، پزشک ٣٣ ساله، سرمایهدار سوداگر برعهده دارد، اما، مهره اصلی این پروژه پیتر تیل، میلیاردر آمریکایی آلمانیتبار، عضو باشگاه بیلدربرگ، همکار معروف سازمان سیا و آژانس امنیت ملی می باشد. او در سال ٢٠٠۴ شرکت توسعه نرم افزار پالانتیر را تأسیس کرد. تحلیلگر روس یلنا لارینا، تیل را «حلّال نابغه» نامیده و می نویسد: «اکنون پالانتیر به کودک دلبند جامعه اطلاعاتی آمریکا تبدیل شده است». پیتر تیل فیسبوک را به بازار جهانی آورد و سیستم پرداخت «پایپال» را بهمثابه گامی بهسوی معرفی ارز جهانی ایجاد کرد.
این گروه یک گزارش شامل ١٧ صفحه به دولت آمریکا تسلیم نمود، که طی آن «روشهای غیرمعمول مقابله با ویروس» مطرح شده است. ایده اصلی گزارش عبارت است از معالجه بیماران با داروهایی که برای مقابله با ویروس ابولا تجویز گردید، اما این دفعه با دوزهای ضربتی. سازمان نظارت بر غذا و داروی ایالات متحده آمریکا و اداره امور ایثارگران تاکنون یکسری از توصیههای گزارش را اجرا کردهاند.
از سری فوق ثروتمندان، علاوه بر پیتر تیل، نمایندگان بنیاد مایکل میلکن، «سلطان بدنام اوراق بهادار زباله» که به نماد شخصیت اصلی در فیلم «وال استریت» اولیور استون تبدیل شد، جزو این گروه هستند. مایکل میلکن پیشتر به جرم کلاهبرداری از خودیها محاکمه شد، اما در ماه فوریه، زمانی که گروه دانشمندان برای متوقف کردن کووید ـ ١٩ مشغول بهکار بود، ترامپ سابقه کیفری میلکن را پس گرفت و او مجدداً به عرصه معاملات در بازار مالی بازگشت.
استیو پالیوک، شریک تیم بسکتبال «بوستون سلتیکس» (Boston Celtics)، صدر هیأت مدیره شرکت مالی «باین کاپیتال» و توماس هیکس ـ جونیور، رئیس کمیته ملی جمهوریخواه، که بهعنوان «دوست دونالد ترامپ جونیور و مسئول اصلی جمعآوری پول» برای کارزار انتخاباتی رئیسجمهور ترامپ، ازجمله تأثیرگذارترین حامیان مالی این گروه هستند. توماس هیکس ـ جونیور در سال ٢٠١٨ با جلب اولیور نورث، قهرمان «ایران گیت» و اریک پرنس بنیانگذار ارتش خصوصی بلاک واتر برای تشکیل سازمان اطلاعاتی مخصوص دونالد ترامپ اقداماتی بهعمل آورد. این افراد، بنابه گزارش نشریه BuzzFeedNews، سعی کردند عملیات اطلاعاتی را مخفیانه خصوصیسازی کنند.
امروز ایده خصوصیسازی عملیات جاسوسی در سمت کنترل کامل شهروندان ایالات متحده آمریکا بعد از ابتلای آنها به ویروس کرونا تکامل مییابد.
«وال استریت ژورنال» مینویسد: گروه دانشمندان برای متوقف کردن کووید ـ ١٩ از فکر استفاده از باکتریها بهمنظور اجازه دادن به مردم برای بازگشت بهکار در صورتی امتناع میکند، که نتیجه آزمایشها نشاندهنده معالجه آنها از ویروس باشد. ظاهراً «واقعیت آلوده شدن خود انسان به ویروس کرونا، به این معنی نیست، که او خطری برای اطرافیان ایجاد نمیکند».
در گزارش گروه گفته میشود: اعضای گروه پیشنهاد میکنند یک برنامه ملی برای نصب در تلفنهای هوشمند تنظیم نمایند، که شهروندان آمریکا باید از طریق آن همه روزه (حتی بعد از لغو قرنطینه) اطلاع دهند، که آنها فاقد ١۴ علامت ویروس کرونا هستند.
این گروه ایدههای عجیب و غریب دیگری نیز دارد. بهعنوان مثال، طراحی آزمایش بزاق دهان و آزمایش همگانی آمریکاییها در پایان کار روزانه با آن بهمنظور کسب نتیجه تا صبح.
هدف اصلی گروه عبارت است از تهیه سریع واکسن ضد کووید ـ ١٩ و مایهکوبی همگانی جمعیت آمریکا با آن، و سپس کشورهای دیگر. نظارت کامل بر سلامتی مردم حتی بعد از ختم اپیدمی نیز پیشنهاد میشود. آمریکاییها در شبکههای اجتماعی متذکر میشوند: «در هر کاری که تیل مشارکت مینماید، تنها به سود ساختار نظارتی دولت تمام میشود».
تردیدی نیست، که در صورت تأئید توصیههای گروه از سوی دولت ترامپ، ذینفعان اصلی این پروژه نه فقط شرکتهای معظم داروسازی، حتی سازمانهای جاسوسی آمریکا خواهند بود. از آنجایی که هیچ نمایندهای از دانشگاه جانهاپکینز، همکار سازمان بهداشت جهانیِ تحت حمایت مالی بیل گیتس در میان گروه نامبرده وجود ندارد، درک سمت و سوی سیاسی پروژه دشوار نیست.